Kuvituskuva tilaustarjoiluista

Tilaustarjoilut

Ravintolamme ja kahvilamme palvelevat, kun toimipisteessä on tarve tarjoilulle tapahtumiin, koulutuksiin ja muihin tilaisuuksiin. Tarjontamme sisältää raikkaita hedelmiä ja smoothieita, kahvituksia makean ja suolaisen kera, sekä erilaisia annoksia. Kysy rohkeasti lisää! 

Salon aluesairaala henkilöstöravintola Salonki
Sairaalantie 9, Salo
salo.ravkesk@kaarea.fi

Vakka-Suomen sairaalan lounasravintola
Terveystie 2, Uusikaupunki
vss.ravkes@kaarea.fi

TYKS kantasairaala Turku
U-sairaala, T-sairaala, A-sairaala ja Turunmaan sairaala lounasravintolat ja kahvilat
tyks.tilaustarjoilut@kaarea.fi

 

Tilaustarjoilut Kaarea Kaupasta

Kaarea Kaupasta voit tilata tuotteita ja palveluita joko toimitettuna valitsemaasi tilaan tai noudettuna Kaarean noutopisteistä. Kaarea Kauppa on käytössä tällä hetkellä sopimusasiakkaille TYKS kantasairaalan kahviloissa. Toimituksia voidaan tehdä vain niihin tiloihin, jotka ovat valittavissa järjestelmästä. Huomioithan, että tilan valinta määrittää vain toimituspaikan. Tilat on ensin varattava omasta tilavarausjärjestelmästänne.

Kaarea Kaupasta tuotteita ja/tai palveluita voi tilata ainoastaan palveluun rekisteröityneet sopimusasiakkaat sekä heitä edustavat tilaajat. Rekisteröitymällä palveluun, hyväksyt palvelun käyttö- ja toimitusehdot. Käyttö- ja toimitusehdot on luettavissa Kaarea Kaupan sivustolla.

Rekisteröitymistä varten tarvitaan seuraavat tiedot: 1. Yrityksen nimi, y-tunnus, yhteystiedot, laskutusosoite, laskutussykli ja laskutuksen viitetiedot 2. Tilaajan nimi ja tilaajan yhteystiedot. Rekisteröitymislomakkeen voit ladata alta. Lähetä täytetty lomake osoitteeseen kaarea.tunnustilaus@kaarea.fi.

>> Siirry Kaarea Kauppaan

Rekisteröitymislomake Kaarea Kauppaan:

>> Rekisteröitymislomake Kaarea Kauppa