Ruokapalvelu

Ruokapalvelu

Ruokapalvelumme valmistaa ravitsevia asiakasryhmää tarpeet huomioivia aterioita. Jokainen ikäryhmä tulee huomioitua ruokalistasuunnittelussa, josta ravitsemusalan ammattilaisemme vastaavat.

Keittiö on ruoanvalmistuksen sydän ja niitä meillä on monenlaisia suurista sairaalan valmistuskeittiöistä pienempiin palveluyksiköihin. Yhteistä kaikissa näissä on tinkimätön halu tuottaa hyvistä raaka-aineista laadukkaita aterioita. Ammattilaiset keittiöissämme huolehtivat, että hoiva-, koulu-, päiväkoti- ja henkilöstöateriat valmistetaan teitä varten.

Ota yhteyttä

Katriina Virtanen
myyntipäällikkö
katriina.virtanen@kaarea.fi
040 706 8817


Sari Markkola-Niemi
ruokapalvelupäällikkö
sari.markkola-niemi@kaarea.fi
040 740 4851